Smellink BV is leverancier van hoogwaardige textiel voor zowel de consumenten als de institutionele markt. De consumentenmarkt wordt benaderd via de groothandel en de grotere retailorganisaties. Institutionele textiel leveren we via de toeleveranciers van horeca, recreatie en zorginstellingen, alsook de grotere linnenverhuur organisaties.

Voor zowel de consumenten als de institutionele markt geldt dat Smellink staat voor kwaliteitsartikelen tegen concurrerende prijzen en een zo kort mogelijke logistieke keten. We investeren continu in logistiek en (orderverwerkings-)processen. Veel van onze artikelen worden in nauwe samenwerking met de klant ontwikkeld onder private label. Rechtstreekse verkoop aan de consument of de institutionele markt vindt niet plaats - ook niet via internet.

De productie ligt in Azië, Egypte, Zuid- en Noordoost-Europa. Door samenwerking met productieondernemingen in Oosteuropese en Nederlandse vestigingen zijn we in staat speciale wensen ten aanzien van maatvoering, uitvoering en verpakking te realiseren. Het logistieke proces is zo ingericht dat -indien gewenst- direct en neutraal uit voorraad aan uw klant geleverd kan worden, waardoor goederen de meest efficiënte weg volgen. Naast eigen metingen, vindt kwaliteitscontrole plaats door nauwe samenwerking met testlaboratoria in Azië, maar ook Nederland.

Smellink is in 1990 opgericht en heeft zich door nauwe samenwerking met klanten en leveranciers ontwikkeld tot een betrouwbare leverancier van textiel.